Millie Birds bok om döda saker

Bewertung 3.4
8 Std. 29 Min.
227 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

En hejdlös historia om en borttappad flicka, två vildsinta pensionärer och ett oförglömligt äventyr

Millie Bird är sju år gammal och har hunnit lista tjugosju föremål i sin Bok om döda saker när hennes pappa plötsligt blir nummer tjugoåtta. Vem ska nu svara på alla Millies frågor om världen? Och vem ska göra hennes mamma glad igen?

En dag blir Millie lämnad ensam kvar i köpcentret. Hennes mamma måste ha gått vilse på vägen tillbaka. Ingen lägger märke till den rödhåriga flickan med lika röda gummistövlar som sitter och väntar under stället med damunderkläder i kolossalformat. Inte förrän den åttiosexårige före detta maskinskrivaren Karl dyker upp. Karl hittar Millie. Och Millie och Karl hittar i sin tur Millies vresiga åttiotvååriga granne Agatha. Alla har de förlorat någon. Karl sörjer fortfarande sin älskade fru, och Agatha har inte lämnat huset sedan hon blev änka. Tillsammans ger de sig av på en halsbrytande resa genom Australien. De är på jakt efter Millies mamma. Och de är beredda att bryta mot alla regler.

Millie Birds bok om döda saker är en rörande, dråplig och charmig berättelse om sorg och vänskap, och om att det aldrig är för sent att njuta av livet.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Helena Hansson

Format:

Hörbuch
E-Book

Laufzeit Hörbuch:

8 Std. 29 Min.

Seiten E-Book:

227

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

10.6.2015

Verlag Hörbuch:

Bonnier Audio

ISBN Hörbuch:

9789176510933

Verlag E-Book:

Albert Bonniers förlag

ISBN E-Book:

9789100152437