Mød verden med dine børn

7 Std. 31 Min.
319 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Eventyrernes Klub er en forsamling af Danmarks mest legendariske globetrottere. Deres baggrunde og rejseformer er vidt forskellige, men fælles for dem er, at de er draget af udlængsel og en eventyrtrang til at opleve verden. Fra de vilde storbyer til de øde sletter. Fra dybe jungler til golde ørkener. Fra den solfyldte savanne til det iskolde Antarktis. En anden ting, de har til fælles, er, at de er familiefædre.
Igennem 20 fortællinger kommer vi med, når eventyr skabes i samarbejde mellem far og barn. Historierne er så levende fortalt, at det er lige før, man føler, at man selv er med i teltet i junglen, i kanoen på den fossende elv eller i firhjulstrækkeren, når den pløjer sig gennem det afrikanske vildnis i jagten på nye oplevelser hos fjerntboende stammefolk.
Bogen er fyldt med vilde anekdoter om både sjove og til tider farlige situationer med far og barn som fælles hovedpersoner. Der er sjove betragtninger, kærlige oplevelser samt refleksioner om livet, set med såvel den voksnes som barnets øjne. Alt sammen fortalt med masser af livsglæde.
Mød bl.a. Rane og Eske Willerslev, Andreas Mogensen, Mikkel Beha, Daniel Rye, Jesper Grønkjær – og mange flere.

Jesper Grønkjær er en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere og foredragsholdere. Han er kendt for sine bøger, hvor han interviewer bl.a. præster, kræftpatienter, toppolitikere, gangstere, prostituerede og børn på lossepladser. Sideløbende er han skuespiller, klummeskribent for aviser og samfundsdebattør på TV2-Østjylland.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Laufzeit Hörbuch:

7 Std. 31 Min.

Seiten E-Book:

319

Sprache:

Dänisch

Erscheinungsdatum:

13.4.2022

Verlag Hörbuch:

Saga Egmont

ISBN Hörbuch:

9788728355398

Verlag E-Book:

Muusmann' Forlag

ISBN E-Book:

9788794258593