Neljäntienristeys

Bewertung 4.1
10 Std. 23 Min.
200 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Hienovaraisen tarkkanäköinen romaani ihmisistä, jotka rakentavat unelmansa luvattomiin harjakorkeuksiin
Nuori pitäjänkätilö Maria herättää ympäristössään epäilystä. Hankalia synnytyksiä kunnialla hoitava nainen saa viimein tahtomaansa arvostusta, mutta ei huomaa jääneensä oman kaipuunsa vangiksi.
Aviottomana syntynyt Lahja-tytär tahtoo kerätä elämäänsä kaiken sen, minkä äiti omastaan painolastina hylkäsi. Sodan polttamaan pohjoiseen palaava pakolainen kaipaa avioliitossaan kosketusta, kun taas sotasankari Onni etsii kaupungeista lyhyeksi jääviä, kiellettyjä onnenhetkiä.
Vuosikymmeniä myöhemmin Kaarina sisustaa appensa unelmista tyhjenneen talon ja tahtoo purkaa sitä, mitä toiset ovat äänettömäksi rakentaneet.

Tommi Kinnusen (s. 1973) romaanit antavat äänen niille, joiden kertomuksista on vaiettu. Kinnunen nousi esikoisromaanillaan Neljäntienristeys mestarillisten kertojien joukkoon ja sitä seuranneet Lopotti ja Pintti ovat olleet myös arvostelu- ja myyntimenestyksiä. Hänen kirjojaan on käännetty yli 20 kielelle. Tommi Kinnunen työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana. Vapaa-ajallaan hän remontoi vanhoja rakennuksia.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Laufzeit Hörbuch:

10 Std. 23 Min.

Seiten E-Book:

200

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

1.10.2014

Verlag Hörbuch:

WSOY

ISBN Hörbuch:

9789510411476

Verlag E-Book:

WSOY

ISBN E-Book:

9789510405185