Okrossbar

3 Std. 43 Min.
110 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Jonatan vill till himlen men blir hela tiden fördröjd av stockholmspolisens spaningsavdelning, bedragna äkta män och ursinniga förmän på posten där han jobbar. Inne i huvudet på honom samsas aztekiska hämndgudar med olagliga substanser. Det är ett liv och ett kiv.
Det är i Stockholm på punktiden. Den tid då det är på modet att beklaga sig över att man vuxit upp i en förort. Men Jonatan och Subbe, hans räddare i nöden, är stolta över sin härkomst; de ber inte om ursäkt. Tvärtom.
Emot sig har de etablissemangets alla medelålders domedagsprofeter från helvetet: den självgoda brackighetens stamort på jorden, Stockholms city.

Okrossbar är en galen berättelse. I ett rasande tempo med nattsvart komik och ett strindberskt bildspråk, får vi följa med på en resa genom Stockholms övre och undre värld.

Martin Jonols (f.d. Montelius) har jobbat på posten, varit skådespelare och manusförfattare i Teater Sputnik, skrivit pjäser för Radioteatern och Upsala stadsteater, och krönikor i radioprogrammet Konflikt. Okrossbar är hans debut i romanform.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Laufzeit Hörbuch:

3 Std. 43 Min.

Seiten E-Book:

110

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

2.2.2007

Verlag Hörbuch:

Word Audio Publishing

ISBN Hörbuch:

9789197662703

Verlag E-Book:

Ordfront

ISBN E-Book:

9789174413298

© Word Audio Publishing (Hörbuch)

© Ordfront (E-Book)