Orvokki Leukaluun urakirja

Bewertung 3.6
3 Std. 27 Min.
56 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Kaipaatko elämällesi suuntaa? Orvokki Leukaluu kertoo mihin sinusta on!

Suurtalouskokki seisoo himmeän teräksenhohtoisessa keittiössä sandaalit jalassa ja pilvenhattaraa muistuttava lakki päässä. Taustalla kuuluu suuren tiskikoneen jyly, joka tuo mieleen valtameren ikuiset aallot.

Ammatinvalintapsykologi Orvokki Leukaluu tarjoaa tässä kirjassa kaiken, mitä uraputkeen, oravanpyörään tai toimistokuutioon halajava tarvitsee: 40 selvitystä suomalaisille sopivien ammattien perimmäisestä (ja siten täysin yllättävästä) luonteesta.
Luonto ei ole villi, eräopas on.
Tämän kirjan uraohjeista noin puolet on kuultu radiossa Miitta Sorvalin esittäminä. Loput ovat täysin uusia. Löydät ne kaikki myös Orvokki Leukaluun äänikirjasta, Miitta Sorvalin lukemina, kuinkas muuten!

Miina Supinen (s. 1976) on kirjailija, toimittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän asuu perheineen Helsingissä. Supinen on tehnyt kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Supisen Liha tottelee kuria -kirja on edelleen vuosituhannen hauskimpia esikoisromaaneja. Lyhytproosateos Apatosauruksen maa valittiin Runeberg-palkintoehdokkaaksi. Vauhdikkaat ja humoristiset Kokkiklubi ja Rosmariini -sarjat ovat nousseet erityisesti alakoululaisten suosikkilukemiseksi.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Laufzeit Hörbuch:

3 Std. 27 Min.

Seiten E-Book:

56

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

4.3.2013

Verlag Hörbuch:

WSOY

ISBN Hörbuch:

9789510397015

Verlag E-Book:

WSOY

ISBN E-Book:

9789510397985