Postcard killers

Bewertung 3.9
7 Std. 12 Min.
204 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade - och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer. Han har bara ett mål i livet: De ska jagas till helvetet fryser.

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död. Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan - och tusen kilometer norrländsk asfalt...

Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson. Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.

Sprecher*innen::

Format::

Hörbuch:
E-Book:

Laufzeit Hörbuch:

7 Std. 12 Min.

Seiten E-Book:

204

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

1.1.1900

Verlag Hörbuch::

Piratförlaget

ISBN Hörbuch::

9789164232540

Verlag E-Book::

Piratförlaget

ISBN E-Book::

9789164241450