Rött uppror

Bewertung 4.3
15 Std. 8 Min.
438 Seiten
Rött uppror
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Darrow tillhör de röda, en medlem av den lägsta klassen i det färgkodade samhället i framtiden. Precis om alla andra röda arbetar han i gruvorna under Mars. Övertygad om att han och hans folk gör planetens yta beboelig för kommande generationer. Det är det de sliter och offrar sina liv för, en bättre värld för sina barn.

Men Darrow och hans sort har svikits och lurats. Snart upptäcker de att Mars har varit möjligt att bo på under en lång tid. Stora städer och vackra parker finns spridda över planeten. De röda och Darrow är inget annat än slavar som tjänar en dekadent härskande klass.

Driven av hämnd och med längtan efter rättvisa offrar Darrow allt för att infiltrera det legendariska institutet, en skola för den dominerande klassen guld.

Han tvingas slåss för sitt liv och hela civilisationens framtid mot de bästa och mest brutala av samhällets framtida härskare. Han kommer att ta till alla medel för att besegra sina fiender. Även om det innebär att han måste bli en av dem för att göra det.

Pierce Brown är mångsysslaren vars debutroman gjorde honom till en internationell succé. Filmrättigheterna till Rött uppror är redan sålda.

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Übersetzer*innen::

Patrik Hammarsten

Format::

Hörbuch:
E-Book:

Laufzeit Hörbuch:

15 Std. 8 Min.

Seiten E-Book:

438

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

4.2.2015

Verlag Hörbuch::

Norstedts

ISBN Hörbuch::

9789113067896

Verlag E-Book::

Norstedts

ISBN E-Book::

9789113066240