Silverkronan

Bewertung 3.8
9 Std. 51 Min.
277 Seiten
Maria Wern
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Wilhelm Jacobsson försvinner spårlöst på Gotlandsbåten. Han är en småbonde som hankar sig fram, egensinnig och i ständig träta med sina grannar. Han är gift med "byhoran". Mona Jacobsson har alltid varit utsatt: Mobbad i skolan och med knäckt självkänsla. Hon blir med barn när hon är 15 år. "Fader okänd."

Maria Wern och hennes kolleger Hartman och Arvidsson sommarvikarierar på Gotland. Den berömda Medeltidsveckan pågår. Fallet med den försvunne hamnar på deras bord. Under pågående utredning hittar en semesterseglare av en slump ett lillfinger i en plastpåse i vattnet. Några dagar senare är en äldre dam är ute och rastar sonens rottweiler. Hunden rymmer, börjar gräva i ett stenröse och gräver upp ett lik - Wilhelms. Lillfingret är hans.

Utredningen av mordet på Wilhelm står dock och stampar. Mördaren är fortfarande på fri fot och ytterligare mord inträffar. Vad har den gamla distriktsköterskan Svea gjort för ont? Och varför vill någon silversmeden Birgitta illa - och just på hennes möhippa? Men den unge aspiranten på polisstationen har fått förtroende för Maria Wern och tack vare hans upplysningar kan mysterierna skingras och ännu ett mord förhindras i sista minuten.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

4

Laufzeit Hörbuch:

9 Std. 51 Min.

Seiten E-Book:

277

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

16.10.2007

Verlag Hörbuch:

Norstedts

ISBN Hörbuch:

9789173133760

Verlag E-Book:

Norstedts

ISBN E-Book:

9789172970359