Synteism - att skapa gud i internetåldern

Bewertung 3.2
18 Std. 16 Min.
513 Seiten
Futuricatrilogin
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Kan individualismen beskrivas som en religion? Och är vår verklighet fysisk eller virtuell? Synteism är ett internationellt fenomen och en växande rörelse som bygger på övertygelsen om att motsatsparet teism och ateism är en förlegad konstruktion och att människor tack vare den nya teknologin står inför en unik möjlighet att skapa en ny sorts religion ... I boken "synteism - att skapa Gud i internetåldern" delar socialteoretikerna Alexander Bard och Jan Söderqvist med sig av sina engagerande iakttagelser och klarsynta tolkningar av samtiden.

Alexander Bard (f. 1961) är en svensk artist, samhällsdebattör, musikproducent och författare. Bard har haft en framstående karriär inom musiken och är känd för sin medverkan i bl.a. de populära tv-programmen Idol och Talang, och banden BWO och Army of lovers.
Jan Söderqvist (f. 1961) är en svensk medieteoretiker, föreläsare, kulturskribent och författare. Han har tillsammans med Alexander Bard skrivit fyra socialteoretiska böcker, "Kroppsmaskinerna", "Det globala imperiet", "Nätokraterna" och "Synteism".

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

4

Laufzeit Hörbuch:

18 Std. 16 Min.

Seiten E-Book:

513

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

4.1.2017

Verlag Hörbuch:

Saga Egmont

ISBN Hörbuch:

9789176394243

Verlag E-Book:

Bookmark Förlag

ISBN E-Book:

9789175471808