The Underwriting - Säsong 1 : Avsnitt 1

1 Std. 45 Min.
51 Seiten
The Underwriting
bookCoverFor

Buchbeschreibung

AVSNITT 1

Todd Kents morgon kunde ha börjat bättre. Hans one-night-stand börjar protestera när han inte vill veta av henne längre. Men så, i taxin på väg till jobbet, får han ett mail som helt raderar morgonens händelse, ett mail som kommer få hans karriär att explodera på investmentbanken L.Cecil: Josh Hart, grundare av och VD för dejting/sex-appen Hook vill att han, Todd Kent, ska börsintroducera företaget.

På Hooks kontor i San Fransisco är alla inte lika glada, företagets finanschef Nick Winthrop är en gammal rival till Todd från universitetstiden på Stanford. På L.Cecils kontor i New York skvallras det för fullt om dealen, inte minst för att Todd har valt att ta med Tara Taylor i sitt team.

----

The Underwriting utspelar sig på Wall Street och i Silicon Valley. Under tolv avsnitt får man följa sex ambitiösa högpresterande unga karriärister i deras jobb med att börsintroducera dejting/sex-appen Hook. Manipulation, maktspel och intriger är en del av vardagen för dessa män och kvinnor. Och det är en stenhård, krävande vardag. Din vän idag kan vara din fiende imorgon i en värld där allt är till salu – bara priset är det rätta.

Den karismatiske finansmannen och kvinnokarlen Todd Kent är handplockad av Hooks grundare, den geniale men obehaglige Josh Hart. På bara två månader ska investmentbankens team dra in 14 miljarder dollar i aktiekapital. Allt måste bli perfekt, alltför mycket står på spel. Tiden är knapp och påfrestningarna enorma.

----

The Underwriting är en e-serie skriven av amerikanskan Michelle Miller som har ett förflutet på investmentbanken JP Morgan. Serien tar oss bakom kulisserna i den hårda och maktlystna finansvärlden. Den har jämförts med Netflix-serien House of Cards och filmerna The Social Network och The Wolf of Wall Street. Boken är såld till 16 länder.

Sagt om boken:

”Michelle Millers sexiga debutroman är en fullständig inblick i de unga, framgångsrikas liv på Manhattan. Det är lika bra att ge efter – du kommer inte kunna lägga den ifrån dig.” - Lauren Weisberger, författare av Djävulen bär Prada

”The Underwriting ger oss en härlig insyn i vad som händer i både styrelserum och sovrum när unga finansmän- och kvinnor möter entreprenörer under en börsintroduktion i Silicon Valley. Det är både en thriller och en resa genom den nya digitala eran. Den är både sexig och smart. Jag blev hookad direkt.” - Cristina Alger, författare av The Darlings

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Lena Olsson

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

1

Laufzeit Hörbuch:

1 Std. 45 Min.

Seiten E-Book:

51

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

18.12.2014

Verlag Hörbuch:

Bokfabriken

ISBN Hörbuch:

9789176290453

Verlag E-Book:

Bokfabriken

ISBN E-Book:

9789176290446

© Bokfabriken (Hörbuch)

© Bokfabriken (E-Book)