Tuukka-Omar ja superkielitaito

Bewertung 3.6
55 Seiten
Kirjava kukko
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Neljäs Tuukka-Omarista kertova lastenromaani kertoo syyslomasta, salakielestä ja Amira-tädin ja Naser-sedän vierailusta.

Syyslomasta tuleekin oikea kielikylpy! Tuukka-Omar ja Paavo hiovat omaa salakieltään. Amira-täti ja Naser-setä saapuvat vierailulle ja Tuukka-Omar pääsee isänkielen tulkiksi. Lisäksi puhutaan äidinkieltä, englantia, jaskaa, ja ajatuskieltä. Ja tanssitaan Amira-tädin johdolla!

Savolaiset lapset valitsivat kirjan Tuukka-Omar ja minilapset vuoden 2014 LukuVarkaus-palkinnon saajaksi. Raati piti kirjan juonta hyvänä sekä kuvitusta hauskana.

Niina Hakalahti on tamperelainen kirjoittamisen sekatyöläinen. Hakalahti on julkaissut runoja, aikuisten romaaneja, sekä palkittuja lastenkirjoja. Hakalahden sotkuista työhuonetta sietävät mies, kaksi poikaa ja kaksi tyttökissaa. Tuotanto: Nainen repii palan oranssia. Pohjoinen 1990 Ole sinä voinvärinen: runoja. Pohjoinen 1993 Jotkut ja toiset: runoja. Pohjoinen 1997 Hengenahdistusta. Tammi 2004 Uimataito. Tammi 2008 Aavasaksa. Tammi 2010 Tuukka-Omar. Tammi 2010 Ylämummoon, Tuukka-Omar! Tammi 2011 Tuukka-Omar ja minilapset. Tammi 2013 Jukka Lemmetty (s. 1951 Kouvolassa) on arvostettu ja rakastettu kuvittaja, jonka tunnelmalliset ja hyväntuuliset kuvitukset ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia ympäri Suomea jo kymmenien vuosien ajan. Hänellä on ainutlaatuinen kyky tavoittaa kuviinsa ohitse kiitävän hetken lumous ja tunnelma, välittää muutamalla herkällä viivalla tunteiden koko skaala. Jukka Lemmetty on kuvittanut mm. Leena Laulajaisen, Hannele Huovin, Niina Hakalahden, Raili Mikkasen ja Jyrki Kiiskisen teoksia sekä julkaissut omia kuvakirjoja. Hän on saanut kuvituksistaan monia tunnustuksia.

Autor*innen:

Format:

E-Book

Seiten E-Book:

55

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

16.3.2016

Verlag E-Book:

Tammi

ISBN E-Book:

9789513188733