Veljeni vartija

Bewertung 3.8
180 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Koskettava kertomus huumeongelmaisen läheisestä ja halusta auttaa.

Tarun veljestä on tullut kokopäiväinen narkomaani jo ennen ajokortti-ikää. Häpeä ja nöyryytys, jonka koko muu perhe sai kokea, on katkaissut sisarusten välit vuosiksi.

Kun Taru perustaa oman perheen, hän päättää ottaa veljeen yhteyttä. Kaikkivoipana tuoreena äitinä hän kuvittelee, että hän voi pelastaa hänet. Voimia koetteleva avustusprojekti tutustuttaa Tarun raadolliseen maailmaan: vankiloihin, vieroitusjaksoihin ja väkivallan täyteiseen katuelämään. Pian Taru joutuu huomaamaan, ettei mikään määrä rakkautta, tietoa tai konkreettista apua riitä tuomaan takaisin veljeä, joka hymyilee iloisena lapsuudenkuvassa.

Veljeni vartija on riipaiseva kertomus sisaruudesta, vahvasta yhteydestä ja sen katkeamisesta.

Annamari Marttinen (1960) on syntynyt Lappeenrannassa ja on opiskellut saksan ja englannin kääntäjäksi Joensuun yliopiston alaisessa Savonlinnan kääntäjänkoulutuslaitoksessa. Lisäksi hän on opiskellut kaksi vuotta Heidelbergin yliopistossa Saksassa. Kirjoittamisen ohella hän opettaa suomea turvapaikanhakijoille vastaanottokeskuksessa ja maahanmuuttajille kansalaisopistossa. Hän harrastaa kuntosalilla käyntiä, tankotanssia, juoksua, balettia, äänikirjojen kuuntelua ja lukemista. Hänen vuonna 2018 ilmestynyt romaaninsa Korsetti sai Nuori Aleksis -palkinnon.

Autor*innen:

Format:

E-Book

Seiten E-Book:

180

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

28.3.2016

Verlag E-Book:

Tammi

ISBN E-Book:

9789513191832