Verikallio

Bewertung 3.7
14 Std. 9 Min.
301 Seiten
Öölanti
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Vanhat synnit nousevat päivänvaloon peikkojen ja keijujen mailla.

Öölannin verikallioiden uskottiin entisaikaan todistavan peikkojen ja keijujen taisteluista, mutta voiko vanha uskomus johtaa nykyhetken tragediaan? Johan Theorinin Öölantiin sijoittuvassa sarjassa jännitys, jyhkeä luonto ja ihmissuhteiden mutkikkuus takaavat kiehtovan lukuelämyksen.

Kevät tekee tuloaan Öölantiin. Entinen merikapteeni Gerlof Davidsson saa tarpeekseen vanhainkotielämästä ja muuttaa takaisin kotimökkiinsä. Gerlofin naapurustoon on talven aikana noussut komeita luksushuviloita, ja saarelaisten ja varakkaiden muuttajien välit kiristyvät, kun moni saapujista tuntuu pakenevan menneisyyttään. Gerlof saa vielä enemmän ajateltavaa, kun vanha mies mantereelta ilmestyy hänen pihalleen ja väittää, että häntä vainotaan. Lyhyt kohtaaminen vetää Gerlofin mukaan arvoitukselliseen tarinaan, jossa tuntematon kostaja näyttää rankaisevan vanhoja syntejä.

"Verikallio on sietämättömän jännittävä dekkari, jonka rosoisten henkilöiden ratkaisuja seuraa henkeä pidättäen." Me Naiset

''Johan Theorin kuvaa väkevästi Öölannin luontoa ja punoo samalla kutkuttavaa jännitystarinaa.'' Aamulehti

Johan Theorin on syntynyt Göteborgissa ja asuu siellä edelleen. Hän on journalisti ja kirjailija, joka on viettänyt kaikki kesänsä Öölannin saarella.

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Übersetzer*innen::

Outi Menna

Format::

E-Book:
Hörbuch:

Serie::

Teil:

3

Laufzeit Hörbuch:

14 Std. 9 Min.

Seiten E-Book:

301

Sprache::

Finnisch

Erscheinungsdatum::

27.4.2023

Verlag Hörbuch::

Tammi

ISBN Hörbuch::

9789520449360

Verlag E-Book::

Tammi

ISBN E-Book::

9789513162443