En hemlig plats

Bedømmelse 3.1
22 timer 24 min
670 Sider
Dublins mordrotel
bookCoverFor

Om bogen

Fotot visar en leende tonårskille. Över hans blå t-shirt har någon omsorgsfullt klistrat fast utklippta bokstäver: Jag vet vem som dödade honom.

Det har gått ett år sedan Christopher Harper hittades ihjälslagen på den välklippta gräsmattan innanför murarna på flickinternatet St Kilda's. Chris var sexton år och elev på pojkskolan i närheten. Nu dyker en av tjejerna på St Kilda's, Holly Mackey, upp på polisstationen med ett foto på Chris i handen. Holly säger att hon hittat bilden på internatskolans anslagstavla, där eleverna sätter upp lappar med sina hemligheter. Hennes historia ger nytt liv åt fallet och kriminalaren Stephen Moran ser sin chans att äntligen klättra i graderna. Men för att lyckas måste han samarbeta med Antoinette Conway: kantig, illa omtyckt och utstött bland de manliga kollegorna på mordroteln. Och han måste tränga sig in i den slutna och laddade världen på internatet.

Kriminalpoliserna Morans och Conways intensiva utredningsarbete ger En hemlig plats ett febrigt tickande driv, samtidigt som Tana French målar upp en tonsäker skildring av tonårsliv: med skoningslöst intrigerande och mörka hemligheter, men också svindlande ung kärlek och en magiskt stark vänskap. "Fullkomligt hypnotiserande läsning."Gillian Flynn

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Klara Lindell

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

5

Tid Lydbog:

22 timer 24 min

Sider E-bog:

670

Sprog:

Svensk

Udgivet:

26.6.2017

Forlag Lydbog:

Bonnier Audio

ISBN Lydbog:

9789176516423

Forlag E-bog:

Albert Bonniers förlag

ISBN E-bog:

9789100161408