The Underwriting - Säsong 1 : Avsnitt 8

1 timer 4 min
32 Sider
The Underwriting
bookCoverFor

Om bogen

AVSNITT 8

Börsnoteringen av Hook är hotad och situationen är akut för teamet på L.Cecil. Todd blir desperat och bestämmer sig för att satsa allt på ett sista kort.

Juan våndas fortfarande över Hooks hemliga databaser. Hur ska han egentligen göra med det han vet om mordet på Kelly Jacobson?

På Hook anordnar Nick ett stormöte med obligatorisk närvaro. Det är hög tid att styra upp saker och ting på företaget …

----

The Underwriting utspelar sig på Wall Street och i Silicon Valley. Under tolv avsnitt får man följa sex ambitiösa högpresterande unga karriärister i deras jobb med att börsintroducera dejting/sex-appen Hook. Manipulation, maktspel och intriger är en del av vardagen för dessa män och kvinnor. Och det är en stenhård, krävande vardag. Din vän idag kan vara din fiende imorgon i en värld där allt är till salu – bara priset är det rätta.

Den karismatiske finansmannen och kvinnokarlen Todd Kent är handplockad av Hooks grundare, den geniale men obehaglige Josh Hart. På bara två månader ska investmentbankens team dra in 14 miljarder dollar i aktiekapital. Allt måste bli perfekt, alltför mycket står på spel. Tiden är knapp och påfrestningarna enorma.

----

The Underwriting är en e-serie skriven av amerikanskan Michelle Miller som har ett förflutet på investmentbanken JP Morgan. Serien tar oss bakom kulisserna i den hårda och maktlystna finansvärlden. Den har jämförts med Netflix-serien House of Cards och filmerna The Social Network och The Wolf of Wall Street. Boken är såld till 16 länder.

Sagt om boken:

”Michelle Millers sexiga debutroman är en fullständig inblick i de unga, framgångsrikas liv på Manhattan. Det är lika bra att ge efter – du kommer inte kunna lägga den ifrån dig.” - Lauren Weisberger, författare av Djävulen bär Prada

”The Underwriting ger oss en härlig insyn i vad som händer i både styrelserum och sovrum när unga finansmän- och kvinnor möter entreprenörer under en börsintroduktion i Silicon Valley. Det är både en thriller och en resa genom den nya digitala eran. Den är både sexig och smart. Jag blev hookad direkt.” - Cristina Alger, författare av The Darlings

Forfatter(e)::

Oplæser(e)::

Oversætter(e)::

Lena Olsson

Format::

Lydbog:
E-bog:

Del:

8

Tid Lydbog:

1 timer 4 min

Sider E-bog:

32

Sprog::

Svensk

Udgivet::

2.2.2015

Forlag Lydbog::

Bokfabriken

ISBN Lydbog::

9789176290590

Forlag E-bog::

Bokfabriken

ISBN E-bog::

9789176290583

© Bokfabriken (Lydbog)

© Bokfabriken (E-bog)