Book cover for Miljoona kuplaa
Kommende e-bog
21.5.2024

Miljoona kuplaa

Om bogen

Onnellisen kadun kulisseissa kuplii - trilogia tanskalaisista miljonääreistä alkaa

Line taistelee pelastaakseen avioliittonsa Kristianin kanssa, joka on alkanut viettää pitkiä aikoja yksin autotallissa autossaan istuen. Kukaan ei tarkalleen tiedä, mitä mies autossa tekee, mutta Kristian itse tietää ainakin yhden asian: perheyrityksen kerryttämä omaisuus on valumassa hänen käsistään.

Caroline on menestynyt asianajaja, joka on erikoistunut vaimoihin ja raha-asioihin, mutta omassa elämässä tasapainottelu Kaaren vaimona tuottaa haasteita – hänen oma aviomiehensä on self-made-kiinteistönvälittäjä, joka ei tunnu saavan tarpeekseen seksistä, rahasta tai sosiaalisesta nousukiidosta.

Nuoripari Cille ja Ask ovat tulleet ostaneeksi talon, joka on vähän liian vanha ja vähän liian kallis, ja heillä on vaikeuksia tehdä todeksi toistensa unelmia hyvästä perhe-elämästä ja rakkaudesta.

Miljoona kuplaa kertoo menestymisen nälästä ja selviytymiskamppailusta Tanskan kalleimmalla omakotikadulla. Romaani piirtää tarkan ja viihdyttävän kuvan elämästä kauniisti rapatun julkisivun takana. Pääsemme kurkistamaan numeroissa 7, 9 ja 13 asuvien ihmisten taloudelliseen nousuun ja sitä seuraavaan laskuun, joka iskee nopeasti ja voimallla. Teos aloittaa viihdyttävän ja tarkkanäköisen trilogian Kööpenhaminan Hellerupin miljonääreistä.

Tanskalainen Lotte Kaa Andersen on arvostettu kirjailija, joka kirjoittaa lempeän satiirisesti ja oivaltavasti yhteiskuntaluokista, ihmisyydestä, etuoikeuksista ja epäonnistumisista. Lotte Kaa Andersen on opiskellut kirjallisuushistoriaa ja mediatutkimusta, ja hän työskentelee sekä kirjailijana että luennoitsijana.