Bogomslag for Mjölk och honung & Solen och hennes rosor

Mjölk och honung & Solen och hennes rosor

Om bogen

Rupi Kaurs succéerböcker Mjölk och honung & Solen och hennes rosor!

»Rupi Kaur är allt, trasig, hel och strålande. Och det är så vackert.« Aldrig bara ord

Mjölk och honung är Instagram-fenomenet Rupi Kaurs debutbok, som snabbt blev en enorm internationell succé. Poesi och prosatexter som behandlar erfarenheter av våld, kärlek, förlust och femininitet. Vi tas med på en resa in i livets bittraste ögonblick och finner sötma i dem – eftersom det finns sötma överallt om du bara är villig att se efter. I svensk översättning av Sandra Beijer.

Uppföljaren, Solen och hennes rosor, är en samling dikter om förälskelse, förlust och psykisk ohälsa. Det handlar om att vissna, falla, rota sig, resa sig och om att blomma. En hyllning till kärleken i alla dess former. I svensk översättning av Tove Folkesson.

RUPI KAUR [f. 1992] är poet, författare och konstnär och har över 4,5 miljoner följare på sitt Instagram-konto. Formen för hennes uttryck varierar, men det behandlar alltid teman som kvinnlighet, kärlek, förlust, trauma och läkning. Hennes debut Mjölk och honung blev en New York Times bestseller, har sålt i över 5 miljoner exemplar och blev en stor succé även i Sverige, liksom uppföljarna Solen och hennes rosor och Home Body: Hemma i mig.

Svensk