Bogomslag for Synder - Pom Pom Parlour

Synder - Pom Pom Parlour

Om bogen

När den kultförklarade ”mistress”-butiken Pom Pom Parlour i samarbete med bokförlaget Xstory utlyste en tävling om den bästa erotiska novellen våren 2010 kom det in mängder av spännande texter. Längtan, lust och svartsjuka fick plats bredvid målande beskrivningar av kvinnokroppens kurvor och machomännens erövringar.

De vinnande novellerna har valts ut av Pom Pom Parlours ägare Katerina Janouch och Robert Bohman tillsammans med Xstorys förläggare Kristoffer Lind och Pom Pom Parlours musa Maria Möller.

– Bland de noveller som inkommit till oss har vi även utsett första-, andra- och tredjepristagare som får ta emot 5000, 3000 respektive 1000 kronor förutom de noveller som blivit publicerade, berättar Sveriges mest kända sex- och samlevnadsexpert Katerina Janouch.
– Sedan vi utlyste novelltävlingen i våras har bidragen strömmat in. Inspirerande, heta, kraftfulla, och inte minst, syndiga noveller. Resultatet efter juryns arbete finns nu samlade i boken ”Synder, erotiska noveller” och här får nu läsaren en resa in i sexualitetens innersta väsen, säger bokens huvudredaktör Katerina Janouch.

I Pom Pom Parlours novellsamling skriver såväl kunder som ägare och personal. Vad händer egentligen i provrummen och i de hemliga lagerutrymmena? Bland mörka källarvalv och på hårda britsar frodas synden. Vi får även möta mästarinnan, kurtisanen, nattfjärilen och deras beundrare och inbjuds att följa med på burleska tepartyn och dekadenta aftnar.

E-bog

Svensk