Bogomslag for Underbar och älskad av alla

Underbar och älskad av alla

Om bogen

Det här året ska gå i segerhuvans tecken!
Nu är det min tur! Jag har faktiskt kapacitet till att leva ett mycket innehållsrikare liv. I år slår jag äntligen igenom som skådis, får gigantiska filmroller och en fantastisk pojkvän! Det ska bli så härligt att pusta ut i den vita limon som kör mig mellan prisutdelningarna – underbar och älskad av alla.

Men vänta nu. Jag bor i världens minsta lägenhet. Allt i min garderob är från 1993. Och på jobbet åker jag runt med Filuren och Löken i en rutten folkabuss och rappar om fortplantning för otacksamma skolbarn. Nej, nu får jag sluta negga: Vem vet, man kanske blir upptäckt? (Eller hur, det är ju jävligt stor chans att Colin Nutley sticker upp huvudet mitt i publiken när vi spelar för förstaklassarna i Gustavsbergsskolan.)

Det är något som inte stämmer i Isabella Eklövs liv. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.

Martina Haags första bok, krönikesamlingen Hemma hos Martina kom ut 2004. Den blev snabbt en försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och recensenter. Martina Haag skriver krönikor i tidningen mama och Aftonbladet. Hon arbetar också som skådespelare. Underbar och älskad av alla är hennes första roman.
Forfatter.Martina Haag
Oplæser.Martina Haag