Feministimies – eroottinen novelli

Feministimies – eroottinen novelli

Description of book

"1960-luvulla unelmat olivat suuria, mutta olimme vakuuttuneita siitä, että kaikki oli mahdollista – myös professorin naiminen hänen kirjoituspöydällään muun yliopistoväen kulkiessa tietämättömänä ohi käytävällä."

Vuosia on kulunut jo paljon, mutta silti pariisilainen freelancetoimittaja ei saa mielestään vanhaa professoriaan joka kerta, kun panee viimeisen pisteen kirjoittamaansa artikkeliin. Hän ajattelee unohtumattomia hetkiä professorin työhuoneessa, jossa mies otti hänet kirjoituspöydällä, työntyi hiljaa hänen sisäänsä ja sai hänet märemmäksi kuin koskaan sitä ennen tai sen jälkeen.

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

Salanimen Sarah Skov taakse kätkeytyy nuori tanskalainen naiskirjailija. Muistojani sinusta -novellin lisäksi hän on kirjoittanut novellit Hulluna Owen Grayhyn, Syö kanssani, Autoseksisukupolvi ja Muistojani sinusta.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Feministimies – eroottinen novelli