Jeg tager bomben med når jeg går

Jeg tager bomben med når jeg går

Udvalgte trusselsbreve m.m. fra Rigspolitiets arkiv

Description of book

I denne fortsættelse til "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" finder man blandt andet historien om indbrudstyvene, der håner en butiksindehaver med ordene: ’Tror du at du kan narre os med fire låse, din bums’. Vi møder blotteren, der har fået moralske skrupler efter at have blottet sig på frøken Rasmussens altan. Og der er bankrøveren, der blandt andet skriver: ’Penge hurtigt dette er et røveri. Posen som står ved den anden side er der en bombe i. Er du hurtig tager jeg bomben med når jeg går’.

Jeg tager bomben med, når jeg går rummer et unikt udvalg af de mest læseværdige, underholdende, overrumplende og tankevækkende breve fra Rigspolitiets Arkiv. Læseren kommer i bogen tæt på skæve eksistenser og ekstraordinære sindstilstande, man ellers kun sjældent oplever.

Brevene er i bogen gengivet efter originalen, så farver, bizarre følelsesfulde håndskrifter, truende tegninger m.m. står tydeligt frem for læseren, der således får en sjælden mulighed for at indleve sig i ægte dramaer fra hverdagens Danmark. Samtlige breve er desuden forsynet med en lille forklarende tekst, som fortæller, under hvilke omstændigheder brevet er skrevet, om brevskriveren efterfølgende er fundet osv.

What other people think

Reviews of Jeg tager bomben med når jeg går