Book cover for Liefs van Nina

Liefs van Nina

Description of book

Van CEO van een miljoenenbedrijf naar frituurkok in de plaatselijke snackbar. Het leven gaat Nina niet echt voor de wind en stiekem baalt ze daarvan. Zeker omdat ze nou juist alles op heeft gegeven in de hoop dat haar leven beter zou worden. Maar nee, Beau heeft haar uit zijn leven verbannen, ze overleeft op cornflakes en kliekjes van Morgan en ploetert ondertussen van baan naar baan, in de hoop dat ze het geluk weer zal vinden.

In het laatste deel van de Nina reeks, lees je hoe het met Nina en Beau gaat, zes maanden nadat ze door een stom misverstand van elkaar gescheiden werden. Nina's leven lijkt alleen maar bergafwaarts te gaan, terwijl het Beau voor de wind gaat en hij zelfs een nieuwe liefde gevonden heeft. Desondanks blijven hun wegen elkaar maar kruizen en denken ze vaak terug aan die ene nacht dat het zo verschrikkelijk mis ging.

Zullen ze dan eindelijk de weg naar elkaar terugvinden en voor altijd gelukkig met elkaar zijn? Of nemen Nina's angsten uit het verleden toch de overhand en kan ze zich niet volledig overgeven?