Baba Dunja og kærligheden

Baba Dunja og kærligheden

Descripción del libro

BABA DUNJA er vendt tilbage til sin elskede landsby i dødszonen uden for Tjernobyl. I den kommunistiske æra levede hun som hårdtarbejdende rollemodel. Nu er hun en gammel, russisk kone, der allerhelst dyrker sin frodige have i fred. Jorden er godt nok giftig, men bestrålingen efter reaktorudslippet tager hun ikke så nøje. Intet er værre end storbyens larm og stressede levevis, og hvad har hun efterhånden tilbage at miste? Kun naboerne, den forfængelige Marja og den kærlighedshungrende Petrov, kalder på opmærksomhed.

Bag den handlekraftige og bryske facade gemmer sig minder og tanker fra et langt liv. Hvad blev der mon af den unge og glade kvinde, som giftede sig af kærlighed? Hvorfor flyttede de to voksne børn til udlandet? Bedst som Baba Dunja mener at kende svarene i sit udkantsliv, banker det på døren, og verden trænger sig på igen.

Med vemod, smerte og humor fortæller Baba Dunja og kærligheden om det liv, der ikke kan holdes nede. Livet kan ikke gøres om, men måske alligevel få en anden slutning end forventet.

Qué opinan los demás

Reseñas de Baba Dunja og kærligheden