Brudslöjan

Brudslöjan

Descripción del libro

Småstaden Vidaholm är definitivt inte sömnig. När rapporter om inbrott och överfall når Vidaholms polisen får kriminalkommissarie Otto Wester och hans kollegor fullt upp. Det är nämligen inte bara det skenbara lugnet som lockar människor till staden. För vissa är det sätt att ligga lågt ett tag, hålla sig undan från ryska narkotikalangare, och även i en stad som Vidaholm kan det krävas en "övertalare". Den snåla särlingen Gamen råkar hitta ett hotfullt brev som blir starten på en serie händelser som kommer att påverka alla invånare i Vidaholm, inte minst Linnea och Bengt. Det planerande bröllopet mellan hotellägarens dotter och den före detta speedwaystjärnan får ett abrupt avslut.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.

Författarduon Åke Bjurhamn och Kerstin Ryderstedt deckardebuterade 2007 och har skrivit sedan dess. Skrivsamarbetet kom igång efter en kurs i att skriva deckare på Fridhems folkhögskola. Duon är bosatt i Norrköping, och böckerna om Otto Wester har stundtals gått som följetong i Folkbladets söndagstidning. Åke Bjurhamn är även konstnär och jazzmusiker.

Libro electrónico

Sueco

Qué opinan los demás

Reseñas de Brudslöjan