Portada de libro para Den skjulte dagsorden / Pligten eller kærligheden / Fotomodellens hemmelighed

Den skjulte dagsorden / Pligten eller kærligheden / Fotomodellens hemmelighed

Descripción del libro

Den skjulte dagsorden

For Gabe Considine, storhertug af Illyrien og barsk, velhavende forretningsmand, er det på tide at tage hævn! Han er sikker på, at hans eksforlovede, Sara Milton, har stjålet et kostbart familieklenodie og bedraget ham med en anden mand. Nu vil Gabe have sin stolthed - og sit klenodie - tilbage! Han narrer Sara ud på sit afsidesliggende slot, spærrer hende inde og tvinger hende til at give ham alt, hvad han ønsker.

Men Sara har sin egen dagsorden, og hun ved, at Gabe ikke kan få nok af hendes krop...

Pligten eller kærligheden

Hawke Kennedy er flot og succesfuld. Men trods hans rygte som kvindebedårer, finder prinsesse Melissa ham helt uimodståelig. Pligten går dog forud for alt andet og efter en uge i den syvende himmel, må Melissa tilbage til sit sædvanlige liv. Hawke, derimod, vil ikke slippe taget – og han vil gøre alt, for at det skal blive de to!

Fotomodellens hemmelighed

Jacoba Sinclair lever som flygtning og feteret fotomodel under falsk identitet i New Zealand. En afsløring af hendes sande identitet vil true hendes liv.

Da prins Marco Considine møder Jacoba vil han have hende uden at vide, hvem hun i virkeligheden er. Da en forsmået journalist af hævntørst afslører Jacobas sande identitet, griber Marco chancen og tilbyder hende beskyttelse ... og først langt senere går det op for hende, at prinsen også tilbyder hende lidenskab og kærlighed.
Autor/a.Robyn Donald

Libro electrónico

Danés