Förläggaren - erotisk novell

Förläggaren - erotisk novell

Descripción del libro

Det är den årliga Bokmässan i Göteborg. Josefina arbetar för det finlitterära förlaget Gabriels, och ikväll ska de hålla i ett exklusivt mingel på temat "Arabisk kärlek". På Bokmässan är också Richard Ståhl, den äldre framgångsrike författaren. Hennes favoritförfattare. Men nu är hon förläggare, och hon ska vara professionell. Mingel med turbaner, guld och drinkar, och Richard är oemotståndligt, en anden i flaskan som gjord för att uppfylla Josefinas önskningar. De rör sig allt närmare varandra och det är som magi. Han är förbjuden. Men det spelar ingen roll. Eller är det kanske en del av tjusningen?

"Förläggaren" är en novell om ögonblickligt begär, ett begär starkt som magi, och en Bokmässa som erbjuder något utöver det vanliga.

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

AudiolibroLibro electrónico

Sueco

Qué opinan los demás

Reseñas de Förläggaren - erotisk novell