Kesän tango
Próxima publicación

Audiolibro y libro electrónico: 27/5/2024

Kesän tango

Descripción del libro

Lämmin tuulahdus lähimenneisyydestä!

Uusi, raikas Pääskyniemi-sarja imaisee lukijan 1970-luvun nostalgisiin tunnelmiin! Nuori nainen palaa kotikyläänsä Pohjanmaalle sydän täynnä vielä toteutumattomia unelmia.

Eletään vuotta 1972. Kristiina palaa Ruotsista lapsuudenkotiinsa. Vuodet tehdastöissä eivät tarjonneetkaan uutta alkua ja valoisampaa tulevaisuutta, ja pesti varakkaan perheen lastenhoitajanakin jätti jälkeensä häpeällisen salaisuuden. Nyt hän haluaa unohtaa kaiken ja mennä elämässään eteenpäin. Kotipitäjässä hän kohtaa kuitenkin ex-sulhonsa Pentin, johon tuntee yhä vetoa. Kiinnostusta herättää myös siltatyömaan nuori komea Armas. Löytääkö Kristiina onnen kotikonnuiltaan vai onko pian aika lähteä uudelleen?

Iida Ahon uusi viihderomaanien sarja alkaa!

Iida Aho on nivalalaisen kirjailija Tanja Kaarlelan (s. 1975) kirjailijanimi. Kaarlela on aiemmin kirjoittanut kolme romaania aikuisille ja yhden nuorille. Nyt hän laajentaa tuotantoaan itselleen uuteen kirjallisuudenlajiin. Kesän tangon aloittama Pääskyniemi-sarja on laatuviihdettä, joka kertoo kuvitteellisen Pääskyniemen maalaispitäjän asukkaista 1970-luvulla.

AudiolibroLibro electrónico

Finés