Kun varjot väistyvät

Kun varjot väistyvät

Descripción del libro

Kun varjot väistyvät
Jos luette tätä kirjettä, minä olen kuollut, ja olisin kiitollinen, jos te voisitte selvittää murhani.

Oikeuspatologi, tohtori Samantha Owens luulee elämän palanneen viimein normaaliksi järkyttävän henkilökohtaisen menetyksensä jälkeen. Hän on aloittanut uuden työn Georgetownin yliopistossa, mutta hänen illuusionsa pirstoutuu hänen saatuaan hämmentävän kirjeen kuolleelta mieheltä, joka pyytää häntä selvittämään murhansa. Jutussa on yksi ongelma. Timothy Savagen kuolema oli ollut niin ilmeinen itsemurha, että juttu on merkitty selvitetyksi.

Saatuaan tietää Savagen jättäneen testamentin, jossa tämä pyytää häntä tekemään ruumiinavauksen, Sam tuntee velvollisuudekseen perehtyä juttuun. Hän huomaa ruumiinavauksessa selviä merkkejä siitä, että Savage oli todellakin murhattu. Lisäksi hän löytää DNA:ta siepatusta lapsesta, jonka oletetut jäänteet oli löydetty vuosia aiemmin.

Tutkimus vie Samin vuosikausien takaisen arvoituksen varjoihin. Arvoitus on ratkaistava, jotta Timothy Savagen tapaus voidaan selvittää. Jutussa ei tunnu olevan mitään järkeä, mutta on selvää, ettei joku halua kenenkään, ei etenkään Samantha Owensin, selvittävän totuutta.

Autor/a.J.T. Ellison

Libro electrónico

Finés