Kuoleman tahdissa

Kuoleman tahdissa

Descripción del libro

Norjalaisessa sairaalassa kaksi sydänpotilasta kuolee pian tahdistimen asennuksen jälkeen. Näyttää siltä, että markkinoiden johtavassa laitteessa on jotain vialla. Kukaan ei vain tiedä mitä.

Norjan kuuluisin sydänkirurgi Sara Zuckerman on ymmällään. Hän ryhtyy tutkimaan tapauksia lähemmin yhdessä kollegansa Ola Farmerin kanssa ja he saavat selville, että laitteissa on tietokonevirus. Joku on ohjelmoinut laitteet elämän pelastamisen sijaan tappamaan. Viruksen levitessä alkaa syyllisen löytämiseksi kiivas ajojahti, joka ulottuu maailman joka kolkkaan ja jossa panoksena ovat ihmishenget ja suuret rahat.

Kuoleman tahdissa on ensimmäinen Anne Holtin saumattomassa yhteistyössä pikkuveljensä, kardiologi Even Holtin kanssa kirjoittama jännitysromaani. Trilogian ensimmäinen osa on sekoitus norjalaista sairaalamiljöötä ja kansainvälistä lääkebisnestä. Sarjan uusi, särmikäs päähenkilö on Sara Zuckerman, joka kulkee Holtin muiden, vahvojen naispäähenkilöiden Hanne Wilhelmsenin ja Inger Johanne Vikin jalanjäljissä.

”Rikoskirjailijaveteraani Anne Holt ja hänen veljensä, sydänkirurgi Even Holt, ovat kirjoittaneet tyylikkään trillerin, joka sijoittuu lääketieteen ja talouselämän maailmaan. Se pitää lukijan tiukasti otteessaan ja herättää näkemään, mitä kaikkea voisi tapahtua, jos elintärkeitä lääketieteellisiä laitteita peukaloitaisiin... ”
- Bergensavisen

Qué opinan los demás

Reseñas de Kuoleman tahdissa