Portada de libro para Murhat Itämeren rannoilla 4: Kuolema koputtaa ovelle
Próximo libro electrónico
5/6/2024

Murhat Itämeren rannoilla 4: Kuolema koputtaa ovelle

Descripción del libro

1990-luvulla Venäjän satamakaupunki Pietari kuhisi jengejä, ja murhatapaukset kasautuivat rikospoliisin tutkittavaksi. Juuri tästä syystä poliisi jätti huomioimatta kasvavan määrän epäilyttäviä kuolemantapauksia. Vasta useiden uhrien jälkeen rikostutkijat huomasivat, että kaupunkia riivasi sarjamurhaaja, joka valitsi uhreikseen haavoittuvia vanhuksia, ryösti heiltä arvoesineet ja sitten tappoi heidät. Mutta kuinka poliisi aikoi löytää lääkärinä esiintyvän tappajan?

Murhat Itämeren rannoilla

Vangitsevia tosirikoksia Itämeren alueelta. Astu Itämeren maiden pimeimpiin kolkkiin ja kuule korruptoituneista ensihoitajista Puolassa, Pietarin tohtori Kuolemasta ja virolaisesta kannibaalista. Todellisia ja kohtalokkaita tarinoita todellisten ihmisten elämästä – ja kuolemasta.

Käsikirjoitus: Janne Aagaard

Taustatutkimus ja faktantarkistus: Natalya Muradova

Toimittaja: Andreas Saxild

Suomentaja: Tytti Jussila

Kertoja: Pertti Huuskonen

Äänisuunnittelu ja editointi: Gil Amado

Tuottaja: Miguel Branco

Janne Aagaard on toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut Tanskan kuunnelluimpia true crime -podcasteja. Aagaard on valmistunut maisteriksi journalistiikasta ja kriminologiasta Queensin yliopistosta ja hän asuu ja työskentelee nykyään Lissabonissa.

AudiolibroLibro electrónico

Finés