Unelma

Unelma

Descripción del libro

Koruompelija ja kirkkopalvelija adoptoivat orvon Angélique Marien useiden lapsettomien vuosien jälkeen. Angéliquen kasvaessa aikuiseksi hän mieltyy tarinoihin rohkeista marttyyreistä, erityisesti pyhimyksistä Agnes ja George. Hiljaisessa katolisessa kylässä ei ole ennenkuulumatonta, että pyhimyksiä palvotaan, mutta myös Angélique tietää, että hän on erilainen. Hän haluaa, että komea prinssi pelastaisi hänet aivan kuten pyhimykset olivat ihmisiä pelastaneet.

Pian Angéliquen unelma näyttää käyvän toteen. Hän rakastuu Félicien d'Hautecœuriin, mutta onko suhde aatelismieheen mahdollinen? Viedäänkö Angéliquen uusi onni heti, kun se on tarjottimella hänen eteensä tuotu?

Emile Zola (1840–1902) oli ranskalainen näyttämö- ja romaanikirjailija sekä toimittaja. Hän oli 1800-luvun jälkipuoliskon suurimpia ranskalaisia kirjailijoita. Hän edusti ranskalaista naturalismia ja piti kirjallisuutta oivana välineenä tutkia ihmisen psyykettä. Hänen suurimpana teoksenaan pidetään 20-osaista Les Rougon-Macquart'ia.

Autor/a.Émile Zola

Libro electrónico

Finés

Qué opinan los demás

Reseñas de Unelma

Aún no hay suficientes valoraciones