Äventyr med Sigge

Valoración 4.8
1h 12min
145 Páginas
Sigge
bookCoverFor

Descripción del libro

Elina har fått världens bästa present! Ja, näst efter att hon skulle ha fått Sigge såklart. Hon är inbjuden till en äventyrsritt av Eric, Simon och Ingela, och hon ska få rida på Sigge! Korvgrillning vid lägerelden, Storsjöodjuret, skattjakt och hästvålnader väntar …

”Äventyr med Sigge” ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar), som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Både ”Alla älskar Sigge” och “Kom igen Sigge” har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Lin Hallberg har en lång erfarenhet av hästar och som ridlärare. I dagsläget pendlar hon mellan sin lägenhet i Stockholm och sin hästgård i Flen, där hästarna betar utanför fönstren, medan hon skriver på nästa bok om Sigge. Även Margareta Nordqvist har ett mångårigt intresse av hästar och det märks i hennes finstämda och ömsinta djurporträtt.

Autor/es:

Narrador/es:

Formato:

Audiolibro
Libro electrónico

Serie:

Parte:

7

Duración del Audiolibro:

1h 12min

Páginas del libro electrónico:

145

Idiomas:

Sueco

Publicado:

15/5/2014

Editorial del Audiolibro:

Bonnier Audio

ISBN Audiolibro:

9789173488488

Editorial del libro electrónico:

Bonnier Carlsen

ISBN Libro electrónico:

9789163875816