Singers melodi

Valoración 3.9
1h 31min
bookCoverFor

Descripción del libro

När skådespelaren Vanna Rosenberg debuterar som författare är det med en drömsk fantasifull bok om familj och ursprung. En bok om längtan efter något som kanske kan kallas hemma. Berättelsen om sjölejonet Singer och pojken Manfred på den kringresande cirkusen är en högläsningsbok för hela familjen.

Det är natt. Havet ligger alldeles månblankt när ett litet sjölejonbarn förs bort från sin mamma och pappa. Det trygga livet på stenhällen slutar och ett nytt liv tar vid.

Det lilla sjölejonet kommer till ett resande cirkussällskap, och eftersom hans sång är så sällsamt vacker får han namnet Singer. Det är på cirkusen, vid lejontämjarungen Manfreds sida, som Singer växer upp och vännerna – trollerikaninerna, skäggiga damen och alla de andra – blir hans nya familj.

Och visst är vänner det bästa ett sjölejon kan önska, och visst är livet på cirkusen ett gott liv. Men Singer saknar något, och hans längtan växer sig allt större med åren.

En morgon när Manfred vaknar är Singers apelsinlådesäng tom. Frukostbrickan står orörd. Radion har tystnat. Plötsligt slår det vännerna att det var länge sedan de hörde Singers melodi. Vart har han tagit vägen? Inte har väl Singer gett sig av för gott?

Copyright musiken "Singers melodi":

Text: Vanna Rosenberg, Musik: Joel Danell

Music Super Circus Extravaganza AB

Vanna Rosenberg - Sång

Joel Danell - Kontrabas

Edvin Nahlin - Piano

Gustav Nahlin - Trummor

Anders af Klintberg - Steel guitar

Narrador/es:

Formato:

Duración del Audiolibro:

1h 31min

Idiomas:

Sueco

Publicado:

4/1/2016

Editorial del Audiolibro:

Bonnier Audio

ISBN Audiolibro:

9789176511824