Älskade främling / Den han aldrig glömt / I väntans tider

Älskade främling / Den han aldrig glömt / I väntans tider

Tietoa kirjasta

Älskade främling
Äntligen har Ash Williams hittat Melody! Det hela är mycket underligt – rätt som det var försvann hon bara utan ett ord. Som ekonomichef på Maddoxbyrån är Ash van att hantera vilken kris som än dyker upp. Men med Melody är det en helt annan sak. Den här gången måste han se till att hon stannar.



Det var rena turen att hon överlevt olyckan, men varför minns hon ingenting? På sjukhuset i Texas vet ingen vem hon är, och när den ursnygge främlingen kliver in och förklarar att han är hennes fästman vet Melody inte vad hon ska tro!

Den han aldrig glömt
För många år sedan ställde Evies pappa ett ultimatum till henne: skriv på pappren som ogiltigförklarar ditt och Quinns äktenskap – annars hamnar han i fängelse. Så hon skrev på …



Quinn har inte glömt Evie … eller hennes beslut, och när hon en dag valsar in på hans kontor för att be om en tjänst ser han sin chans att ge igen för den smärta hon orsakat honom. Men den här gången är inte hans hjärta inblandat. Åtminstone är det var Quinn försöker intala sig själv …

I väntans tider
Att flyga helikopter för att rädda livet på bebisar skingrar Kirstens tankar på Hunter. Hunter som inte vågar binda sig vid någon som lever ett så riskfyllt liv som hon. Så möts de igen - och en allvarlig olycka får Hunter att tänka om. Är det för sent att övertyga Kirsten om att hon är kärleken i hans liv?

E-kirja

ruotsi