Kirjankansi teokselle Ängel af Hjo

Ängel af Hjo

Tietoa kirjasta

Erik går till kyrkogården för att sätta nya blommor vid graven. Men på väg hem händer det som inte får hända. Erik hör först ett högt ljud, och ser sedan en bil och ett bylte som ligger framför. Och han vet vem bilföraren är.

Femton år senare skakas Hjo när ett barnskelett dyker upp på en byggarbetsplats. Kan det vara nioårige Johan, pojken som aldrig kom fram till skolan den där dagen för länge sedan? Ryktet går och lokalpolisen inser snabbt att de måste kalla på förstärkning. Men Johans mamma är säker på att det inte är han.

"Ängel af Hjo" är den första delen i mysdeckarserien "af Hjo" där mystik, spänning och relationer varvas om vartannat. Sakta men säkert vävs karaktärernas öden samman och det visar sig snart att några vet betydligt mer än de gör sken av ...

Annette Brandelid skriver spännande, trivsamt och oblodigt. Hennes serie utspelar sig i barndomsstaden Hjo, där läsaren får följa utredningar av mystiska dödsfall och andra händelser i en liten, idyllisk småstad där alla känner alla.

ruotsi