Kirjankansi teokselle Attitude

Attitude

Brug din mentale ammunition

Tietoa kirjasta

Jægersoldaten fortæller, hvordan du når dine mål med en positiv attitude. Og han har selv indlæst lydbogen.

Som noget helt særligt for lydbogsversionen af Attitude<\i> har Thomas Rathsack udvidet lydbogsformatets sædvanlige rammer og allieret sig med fysisk træner og tidligere soldat Lasse Stokholm i indspilningsstudiet. Lasse trænede bl.a. Thomas op til optagelserne af Korpset<\i>, og i et omfattende ekstramateriale udfordrer han efter hvert kapitel Thomas på de synspunkter, meninger og redskaber, han netop har præsenteret.

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter og som mental indpisker i de populære TV 2-programmer ”Korpset – gjort af det rette stof ” har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas Rathsack, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og hvorfor en negativ attitude omvendt er destruktiv og lammende som en smitsom virus.

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med.

I lydbogen fortæller Thomas Rathsack, hvordan nederlag kan vendes til en styrke, hvorfor brok ikke virker, og hvordan du undgår at synke ned i selvmedlidenhedens tyranni. Den er fuld af konkrete råd og giver også læseren en række små øvelser i form af udfordringer, som er nemme at arbejde med i hverdagen.