Kirjankansi teokselle Bourne-duellen

Bourne-duellen

Tietoa kirjasta

Jason Bourne har trukket sig tilbage og arbejder som underviser på universitetet i Maine under sit rigtige navn, David Webb. Her lever han et roligt liv sammen med sine kone, Marie, og kan ikke forestille sig nogensinde at skulle i tjeneste som spion igen. Men alt ændrer sig, da Marie bliver bortført og Bourne, mod sin vilje, bliver hvirvlet ind i det hemmelige magtspil, der udspiller sig i kulisserne omkring overdragelsen af Hong Kong til Kina i 1980erne. Igen må Bourne bevæge sig ind i den verden af farer og dobbeltspil, som han ellers troede, han endelig var sluppet fri af.

"Bourne-duellen" er anden bog i Robert Ludlums ikoniske spionserie om Jason Bourne. De populære film af samme navn med Matt Damon i hovedrollen er inspireret af Ludlums bøger.

Robert Ludlum (1927-2001) var en amerikansk forfatter, der stod bag en lang række populære spionthrillere, som er blevet solgt i over tre millioner eksemplarer verden over. Han er bedst kendt for spionserien om Jason Bourne, der i 2002 blev filmatiseret med Matt Damon i hovedrollen.