Kirjankansi teokselle De stjålne timer
Tuleva julkaisu

Äänikirja ja e-kirja: 1.6.2024

De stjålne timer

Tietoa kirjasta

En dramatisk og gribende serie om en gruppe modige kvinders rejse fra de naturvilde øer Saint Kilda til den glamourøse og intrigefyldte overklasse i Skotland i 1930’erne. En stærk fortælling om kærlighed, venskab og dystre hemmeligheder.

Mhairi MacKinnon er den ældste datter i en søskendeflok af ni, og hendes far har gjort det klart, at han ikke kan forsørge hende den kommende vinter. Hun må skynde sig at finde en ægtemand, men mulighederne på Saint Kilda er små, og snart vil efterårsvejret isolere øerne fra verden udenfor.

Da en handelsaftale bringer naboen Donald til øen Harris, rejser Mhairi med, og et par dage senere er hun forlovet med den unge Alexander McLennan. Men på rejsen hun har tabt sit hjerte til en anden, og hun gruer for foråret, hvor havets bølger vil føre hende i armene på den mand, hun dårligt kender.

Nyheden om Saint Kildas evakuering betyder, at Alexanders ankomst bliver udskudt, og nu kan de elskende nyde sommerens stjålne timer sammen. Men inden evakueringen oplever Mhairi og veninderne Effie og Flora en traumatisk hændelse, og senere dukker et lig op på de forladte øer. De tre veninder er alle under mistanke for mord …

De stjålne timer er andet bind i serien om Saint Kilda, som er inspireret af virkelige begivenheder.