Kirjankansi teokselle Detektivpojken
E-kirja tulossa
10.9.2024

Detektivpojken

Tietoa kirjasta

"Du är för liten för att vara med", säger Ulfs storebror, "att vara detektiv är inget för småglin". Men om man är liten måste man vara smart, tänker Ulf. Han ska minsann visa sin bror och brorsans kompisar att han är den bästa detektiven i hela Stureby! Ingenting ska få stoppa "detektivpojken"! Han kanske till och med måste göra brottet själv …

Ulf Starks varma, humoristiska och samtidigt kluriga berättelse där alla som har ett storasyskon, eller som någon gång lekt detektiv, kan känna igen sig. Här i en nyillustrerad utgåva med Per Gustavssons uttrycksfulla bilder, linjer och tonsäkra färger. En härlig bilderbok med mycket humor och igenkänning!

ULF STARKS (1944–2017) röst är omisskännlig. Han är en av Sveriges främsta och mest folkkära barn- och ungdomsboksförfattare. Han har tilldelats en mängd litterära priser, både svenska och internationella och har även skrivit manus för teve, film och teater.

PER GUSTAVSSON är prisbelönt, flerfaldigt Augustprisnominerad illustratör och författare och en av Sveriges mest erkända barnboksskapare. Han har bland annat gjort de populära böckerna om den kaxiga Prinsessan och illustrerat berättelserna om familjen Knyckertz.