Kirjankansi teokselle Flygare af Hjo

Flygare af Hjo

Tietoa kirjasta

Tredje delen i mysdeckarserien "af Hjo" där mystik, spänning och relationer varvas om vartannat.

Ett rån leder till att en gammal man hittas död i sitt hem och i samband med dödsfallet inträffar ytterligare en rad rån mot äldre boende i bygden.

I den idylliska småstaden Hjo börjar polisinspektör Helena Groop sakta men säkert landa efter flytten från Stockholm. Tillsammans med poliskommissarie Axel Svensson och deras kollegor inleds jakten på den skyldige. Men både gärningsman och ledtrådar lyser med sin frånvaro. Vem är det som står bakom rånen – och vem dödade den gamle mannen?

En man drömde i sin ungdom om att få pröva sina vingar och bli fältflygare i det svenska flygvapnet. Vem är han och kan hans iakttagelser vara till nytta för polisen?

Flygare af Hjo är del 3 av 6 i Annette Brandelids deckarserie "af Hjo" som handlar om polisinspektör Helena Groop och hennes kollegor i det idylliska småstadssamhället.

Annette Brandelid skriver spännande, trivsamt och oblodigt. Hennes serie utspelar sig i barndomsstaden Hjo, där läsaren får följa utredningar av mystiska dödsfall och andra händelser i en stad där alla känner alla.