Kirjankansi teokselle Før du døde

Før du døde

Tietoa kirjasta

Psykoterapeut Siri Bergman har igen fundet kærligheden, men selvom hun nyder tilværelsen med sin kæreste Markus og deres lille søn, samt sit arbejde på klinikken, kan hun ikke slippe tanken om, hvorfor hendes tidligere mand, Stefan, begik selvmord.

Da Siri en dag gennemgår en gammel kasse med Stefans papirer, finder hun pludselig en kobling mellem hans død og et uopklaret brutalt mord i en park i Stockholm. Hun begynder at grave i sagen og ender med selv at blive jaget vildt. Hvem var egentlig den mand, hun elskede?

"Velskrevet og medrivende." – Femina

"Har alle den socialpsykologiske krimis fascinationselementer." – Jyllands-Posten

"Dirrer af gedigen spænding." – Information

"Før du døde" er tredje selvstændige bog i serien om Siri Bergman efter "Jeg ser dig" og "Sort angst".

Camilla Grebe og Åsa Träff er søstre og opvokset i Älvsjö uden for Stockholm. Camilla Grebe (f. 1968) er uddannet civiløkonom og har startet og drevet flere virksomheder. Hun er etableret bestsellerforfatter og har to gange vundet Glasnøglen for bedste nordiske krimi. Åsa Träff (f. 1970) er uddannet psykolog med speciale i kognitiv terapi og har klinik i Stockholm. Sammen har de skrevet fem bøger om psykoterapeuten Siri Bergman, hvoraf to har været nomineret til årets bedste svenske krimi af det svenske krimiakademi.