Hela min värld / Vila i min famn

Hela min värld / Vila i min famn

Tietoa kirjasta

Hela min värld
Tolvårige Scott O’Halloran var expert på romantik. Han kände direkt när två personer blivit kära, och visste precis vad som krävdes för att de skulle få varandra.

Den vuxne Scott O’Halloran är däremot helt vilse på kärleksfronten. Han har älskat Chrissie Harris sedan de var små, men lyckas ständigt strula till det för sig. Nu vill han och hela staden Hard Luck att de ska återförenas. Men frågan är om det är för sent att ställa allt till rätta?



STADEN HARD LUCK I ALASKA

Var: norr om Polcirkeln

Antal invånare: 150 (mest män!)

Flygfirman Midnight Sons har problem med att behålla sina piloter. De tre ägarna, och bröderna, kommer fram till att bästa sättet att få de anställda att stanna är att … annonsera efter kvinnor.

Vila i min famn
Kan sommarens magi hålla skuggorna borta?



Som barn …

Under somrarna var Carolyn Kendal och Stephan Foster oskiljaktiga – de sprang barfota i den varma sanden, jagade skuggor och byggde upp en vänskap som skulle vara en evighet.



Som tonåringar …

Vänskapen övergick i något allvarligare och tillsammans upptäckte Carolyn och Stephan intensiteten i den första kärleken – även om det bara var för en sommar.



Och som vuxna …

Carolyns femåriga dotter ligger på sjukhus och kämpar för sitt liv. Och när ingen mer än Carolyn tror att hon ska överleva finns Stephan vid hennes sida, och erbjuder stöd, styrka – och kärlek.

E-kirja

ruotsi