Kirjankansi teokselle Hundra gånger smartare : hundra saker varje modern man bör kunna

Hundra gånger smartare : hundra saker varje modern man bör kunna

Tietoa kirjasta

Att vara man på 10-talet handlar inte om att brottas med björnar eller att hugga ved. Även om det kan vara bra att kunna ibland. Sannolikt tillbringar du mer tid på nätet, på krogen, på gymmet eller i soffan än i skogen. Om du nu inte heter Ola Skinnarmo eller Per Morberg. Men för oss andra ställs det nya förväntningar på vad en modern människa ska kunna.

I den här moderna överlevnadsguiden får du lära dig allt från hur man gör den bästa espresson till hur man blir snygg på bild. Inget är för litet eller enkelt för att inte kunna förbättras eller förfinas.

Steg för steg förklarar Oskar Hammarkrantz på ett humoristiskt sätt hur du klarar vår tids utmaningar och problem:

Lär dig lägga till med motorbåt, snabbstäda lägenheten och putsa fönster proffsigt. Bli bättre på att provsmaka vin, köra go-cart, löneförhandla, förstå en årsrapport, ta emot kritik och laga en cykelpunka. Klara en hundattack och vinn varje gång i sten-sax-påse! Floppa aldrig mer med bearnaisesåsen, surdegen eller krukväxterna.

Hundra gånger smartare är späckad med smarta tips och humor, och fungerar lika bra för den som är verkligt vetgirig som för den som bara vill ha en stunds förströelse. Läs själv och bli lite modernare och smartare.

E-kirja

ruotsi