Kirjankansi teokselle I morgen og i morgen og i morgen

I morgen og i morgen og i morgen

Tietoa kirjasta

I 1987 møder Sam og Sadie hinanden på et hospital. Sadie er der for at besøge sin kræftsyge søster, Sam er indlagt efter en bilulykke. Det bliver starten på et venskab, hvor de mødes flere gange om ugen og spiller computerspil sammen. Der er dog en lille ting, Sadie har glemt at fortælle, og da det går op for Sam, får venskabet en brat ende.

Otte år senere får Sam øje på Sadie i menneskemængden på en travl togstation. Han kalder på hende. Et øjeblik lader hun, som om hun ikke har hørt ham, men så vender hun sig alligevel om, og spillet mellem dem begynder igen. Det bliver starten på et kreativt samarbejde, der vil gøre dem til superstjerner.

Dette er historien om de perfekte verdener, Sadie og Sam bygger, og den uperfekte verden, de lever i  og om alt det, der følger efter succesen: Penge. Berømmelse. Bedrag. Tragedie.

Gabrielle Zevin har med i I MORGEN OG I MORGEN OG I MORGEN skabt en række uforglemmelige karakterer og skrevet en stor roman om identitet, kreativitet og menneskets behov for at være forbundet. En kærlighedshistorie, som du aldrig har fået den fortalt før …

tanska