Kirjankansi teokselle Lycka i överflöd / En julklapp för livet

Lycka i överflöd / En julklapp för livet

Tietoa kirjasta

Lycka i överflöd
Att en snygging stövlar in på avdelningen med en nyfödd bebis i famnen är vardagsmat för Jane. Hon är trots allt läkare på en barnavdelning. Att snyggingen – som visar sig heta Dylan – säger att det är hennes barn, en dotter som hon inte ens kände till, är något ovanligare.

Jane donerade en gång ägg till en väninna, men trodde att provrörsbefruktningen hade misslyckats. Fast så var det tydligen inte. Flickan har nu förlorat sina föräldrar och plötsligt är Jane mamma vilket absolut inte passar in i hennes liv. Men kanske kan Dylan få henne att inse att en egen familj är precis det hon behöver …

En julklapp för livet
DEN STÖRSTA GÅVAN.

PRECIS I TID TILL JUL …

För akutsjuksköterskan Alyssa Knight väntar en jul i både glädjens och sorgens tecken. Att hon väntar tvillingar är en stor glädje. Att hon inte fick en chans att berätta för pappan, doktor Jadon Reichert, att hon var gravid innan han försvann är en stor sorg.

Precis när Alyssa ska föda dyker Jadon utan förvarning upp på sjukhuset i Cedar Bluff. Och nu vill han ta sin del av ansvaret. Men Alyssa är inte alls säker på att hon vill släppa in honom i sitt liv igen. Han döljer något för henne, det känner hon. Kan hon verkligen lita på honom och vågar hon ge honom en andra chans?

E-kirja

ruotsi