Noras bog

Noras bog

Tietoa kirjasta

Den ikoniske serie om den ildfulde og ambitiøse kriminalreporter Annika Bengtzon forandrede krimien som genre og gjorde Liza Marklund verdensberømt.

I en fashionabel villa uden for Stockholm bliver forretningsmand og tidligere rigsdagsmedlem Ingemar Lerberg fundet bevidstløs og grusomt tortureret. Hans hustru, Nora, er sporløst forsvundet, og Annika Bengtzon får til opgave at skrive om sagen for Kvällspressen.
Samtidig forsøger hun og hendes nye samlever, Jimmy Halenius, at få familielivet med sammenbragte børn til at fungere, men Jimmys børn kan ikke udstå Annika. Desuden er hendes eksmand vred og bitter.

På Kvällspressen bliver avisens chefredaktør, Anders Schyman, udsat for voldsomme anklager i forbindelse med en gammel reportage, der i sin tid indbragte ham Sveriges største journalistpris. Mens Ingemar Lerberg synker dybere og dybere i sin koma, og kritikken mod Anders Schyman forstærkes, tegner der sig et gradvist tydeligere billede af, at noget er helt galt bag de pæne facader i Stockholms whiskybælte. Hvorfor vil nogen pine en tidligere politiker ihjel? Og frem for alt – hvor er Nora?

Noras bog er tiende bind i den prisbelønnede krimiserie om Annika Bengtzon.

tanska

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Noras bog