Kirjankansi teokselle Regn och kyssar / En playboy till pappa

Regn och kyssar / En playboy till pappa

Tietoa kirjasta

Regn och kyssar
Generad minns Skye McCory hur hon brukade hänga efter Keefe McGovern som ett plåster. Och trots att de kom från helt skilda världar tog han hand om henne som en snäll storebror. Hon – moderlös dotter till en fattig arbetare. Han – rikemanssonen som en dag skulle ärva den stora ranchen.



När Skye får veta att Keefes far har förolyckats släpper hon allt och reser hem. Men även om hon har hunnit skapa ett liv i Sydney, och numera är framgångsrik advokat, blir mötet med Keefe omvälvande. Hennes känslor för honom är lika starka som förut. Just när Skye börjat tro att de är besvarade händer något som förändrar allt: Hon börjar ana att Keefes familj döljer en fruktansvärd hemlighet ...

En playboy till pappa
En gång playboy, alltid playboy … eller?



Audra Greene har just upptäckt att Bröllopsfixarna, företaget där hon är ekonomiansvarig, hotas av konkurs … Men räddningen kanske finns närmare än hon tror? Miljonären och företagsledaren Dominic Minelli, som aldrig har behövt ta ansvar för något eller någon i sitt liv, har plötsligt fått en liten pojke på halsen. Han har fått vårdnaden om sin lille brorson, och nu föreslår han att han ska rädda företaget mot att Audra hjälper honom med barnet. Hon har svårt att motstå erbjudandet, och inser snart att det kommer bli lika svårt att motstå den charmige Dominic … Men går det att förvandla en notorisk playboy till en kärleksfull familjefar?

E-kirja

ruotsi