Kirjankansi teokselle Som du fattas mig

Som du fattas mig

Tietoa kirjasta

Saga har aldrig trott på det övernaturliga, hon har till och med hånat folk som gjort det. Men när hon själv upplever något som hon inte kan förklara, vet hon inte längre vad hon ska tro. Det hela började med att Theo, en kille från en annan skola som hon knappt kände, fick ett foto skickat till sig på sin mobil. Fotot var sänt från Sagas nummer. Det vara bara det att Saga aldrig hade skickat någon bild till Theo.
Så, vem var det då?

Fler mystiska foton skickas till Theo från Sagas mobil och snart bestämmer de sig för att försöka lösa den mystiska gåtan tillsammans. Men ju mer de gräver i mysteriet, desto fler blir frågorna. Varför känns det som om någon förföljer dem? Och vem är det som går genom rummet på natten?

"Som du fattas mig" är en spännande berättelse om mörka hemligheter och skuggor ur det förflutna. Men det är också en fin historia om saknad och värdet av äkta vänskap.

Elin Lindholm är född 1984, bosatt i Borensberg och arbetar som lärare. Hon debuterar som författare med ungdomsboken Som du fattas mig och en uppföljare är påbörjad. Elin har ett stort engagemang i att få barn och unga att röra på sig och håller sedan några år tillbaka i fyspass för barn och deras föräldrar.