Kirjankansi teokselle Sommeren ved havet

Sommeren ved havet

Tietoa kirjasta

Tag med på den dejligste strandtur i denne hjertevarme roman om tre kvinder, tre somre og et bryllup, der ændrer alt

Sommeren nærmer sig, og Robyn og Jake er i færd med at planlægge deres bryllup. Deres nærmeste familie er inviteret, og brylluppet skal afholdes i familiens lille strandhus i Devon – med frokost i vandkanten, dans i sandet og masser af rosé. Det bliver vidunderligt!

Men Robyn er bekymret snarere end forventningsfuld. Hun kan nemlig ikke lade være med at tænke på æsken, hun fik til sin attenårs fødselsdag. Hvilke hemmeligheder indeholder den, og bør hun overhovedet åbne den dør til fortiden, hvis hun skal gøre sig håb om en lys og lykkelig fremtid?

Efterhånden som bryllupsdagen nærmer sig, begynder sandheden at gå op for Robyn, og hun indser, at selv den største sorg kan rumme håb – og at kærligheden altid sejrer til sidst.

Sommeren ved havet er en hyggelig og varm historie om tre generationer af kvinder, hvis liv knyttes sammen af gamle hemmeligheder, hjertesorg og den brændende kærlighed.

Bloggerne skrev om Hjertets boghandel og Villa Måneskin:

"Hyggelig og hjertevarm – til os, der elsker bøgernes verden."

– Bøgerne i mit liv

”En rigtig sød bog om, hvor langt og hvor meget en families sammenhold kan udholde.”

****** – Bogkvisten

"En hyggelig bog <3"

**** – Læs & Lyt

”Den sidste side er vendt, og jeg var slet ikke klar til at afslutte denne hjertevarme roman! Det er virkelig en fantastisk bog”

– Frk. Bogorm

”Feelgoodroman til at varme dit hjerte med smil og tårer”

– Klavs Gerdes Diva

"Hyggeligt på den der varme, afslappende og alt-er-godt-måde."

– Bøgerne i mit liv