Under oss

Under oss

Tietoa kirjasta

Veera förstår inte riktigt varför Milou bara försvann. Men så blev det. Och nu känner hon sig äntligen redo att fylla tomrummet med andra - både en och två åt gången. Sonny, Alex, Abdi...

Milous första möte med Alva blir hett och snart flyttar de ihop. Men något exklusivt förhållande har de inte. Milou fortsätter att ha heta möten med tjejer medan Alva kommer underfund med att hon egentligen vill vara Jack. Frågan är om Milou vill ha Jack?

Efter en trekant med två tjejer utklädda till cowboys kommer Valdemar till ny insikt om sin egen sexualitet. Han vill underkasta sig. Han vill fly verkligheten och vara Joe. Vem ska hjälpa honom ta steget?

"Under oss" är en eggande erotisk roman som introducerar läsaren för flera karaktärer med vitt skilda relationer till sex, sexualitet och varandra. Det är den naturliga uppföljaren till Tove Nordhs tidigare noveller "Till Brokeback Mountain" och "Den som tar."

Tove Nordh (pseudonym) är en svensk författare som från sin stuga i Norrland skriver erotiska verk. Debutnovellen "Till Brokeback Mountain" utkom år 2014.

Kirjailija.Tove Nordh
Lukija.Bella

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Under oss

Arvioita ei ole vielä tarpeeksi monta

Arvioita ei ole vielä tarpeeksi monta